1-стаен

Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
60
Етаж:
1
Етажност:
7
Цена:
332€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
45
Етаж:
3
Етажност:
4
Цена:
343€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
41
Етаж:
6
Етажност:
7
Цена:
300€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
25
Етаж:
5
Етажност:
5
Цена:
154€