Яворов

Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
140
Етаж:
1
Етажност:
2
Цена:
999€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
68
Етаж:
1
Етажност:
6
Цена:
550€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
96
Етаж:
2
Етажност:
4
Цена:
818€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
100
Етаж:
1
Етажност:
5
Цена:
767€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
82
Етаж:
2
Етажност:
5
Цена:
358€