Сухата река

Дава под наем
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
70
Етаж:
1
Етажност:
8
Цена:
350€
Дава под наем
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
50
Етаж:
1
Етажност:
8
Цена:
409€
Дава под наем
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
75
Етаж:
3
Етажност:
6
Цена:
350€