Гео Милев

Дава под наем
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
140
Етаж:
3
Етажност:
5
Цена:
650€
Дава под наем
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
136
Етаж:
4
Етажност:
7
Цена:
430€
Дава под наем
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
101
Етаж:
1
Етажност:
11
Цена:
500€
Дава под наем
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
108
Етаж:
1
Етажност:
4
Цена:
702€