Докторски паметник

Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
90
Етаж:
4
Етажност:
5
Цена:
850€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
42
Етаж:
5
Етажност:
5
Цена:
320€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Етаж:
3
Етажност:
6
Цена:
310€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
120
Етаж:
1
Етажност:
9
Цена:
900€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
65
Етаж:
2
Етажност:
3
Цена:
487€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
214
Етаж:
1
Етажност:
4
Цена:
1750€