бул. Ген. Данаил Николаев

Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Квадратура:
40
Етаж:
1
Етажност:
8
Цена:
358€
Апартаменти под наем София
Апартаменти под наем София
Вид на имота:
Квадратура:
40
Етаж:
6
Етажност:
6
Цена:
358€